Detecten el senyal d’una de les caixes negres del vol d’EgyptAir

Creix l’esperança de cara a resoldre el misteri del vol MS804 d’EgyptAir, desaparegut fa dues setmanes amb 66 persones a bord quan cobria la ruta entre París i el Caire. L’organisme francès d’Investigació d’Accidents Aeris (BEA) va informar ahir que els equips que treballen per trobar les restes de l’avió -a uns 290 quilòmetres de la costa egípcia- han detectat el senyal d’una de les caixes negres de l’aparell.

“La detecció del senyal és un primer pas”, va apuntar el representant del BEA. Susana Romero, portaveu i secretària de comunicació de la Unió Sindical de Controladors Aeris (USCA), encara va més enllà i assegura a l’ARA que, donat el bon temps dels últims dies a la zona de recerca, és “molt probable” que es trobi la caixa negra detectada. Romero afegeix, però, que això no implicaria trobar l’altre dispositiu d’enregistrament de l’aparell. Tot dependrà de si l’Airbus de la companyia egípcia va explotar abans d’estavellar-se o no i, per tant, de la dispersió entre les seves restes.

Ver noticia

Dos aeropuertos españoles entre los europeos que más crecen en noviembre

Durante el mes de noviembre pasado, el tráfico de pasajeros creció en los aeropuertos europeos una media de un 6,4% en comparación con el mismo mes del año anterior y una tasa similar a la…

USCA muestra su rechazo ante la condena de dos controladores aéreos suizos por incidentes operacionales

Una vez más, por segunda ocasión en este año, un controlador aéreo ha sido juzgado en Suiza por su implicación en un incidente en el que no hubo ningún tipo de daño personal o material….